Υπηρεσίες

 

Αρχιτεκτονική Κουζίνας

Η Hangry Chefs επιμελείται εξαρχής τη δημιουργία της κουζίνας σας.

Η πολυετής παρουσία της στο χώρο της μαζικής εστίασης, σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα του εξειδικευμένου αρχιτέκτονά της, θα συντελέσουν στο να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες του χώρου σας.

 


Επιλογή τεχνικών

Η The Hangry Chefs έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει κουζίνες με διάφορους συνεργάτες κατά περίπτωση, έτσι είναι σε θέση με την εμπειρία της πάνω στον κατασκευαστικό τομέα, να σας προτείνει επαγγελματίες του χώρου ώστε να σας βοηθήσει να επιλέξετε τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας, τιμής και εξυπηρέτησης.

 


Επιμέλεια μενού

Η The Hangry Chefs θα επιμεληθεί για την επιχείρησή σας ένα μοναδικό μενού. Σε συνάρτηση με την επιθυμία της επιχείρησης, το target group της και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της τοπικής αγοράς, η The Hangry Chefs, θα δημιουργήσει ένα ξεχωριστό μενού για εσάς. Κάθε πιάτο αυτού του μενού θα κοστολογηθεί με ακρίβεια, με βάση τις τρέχουσες τιμές της αγοράς, επιτρέποντάς σας να ρυθμίσετε τον τιμοκατάλογο σας έτσι ώστε να έχετε το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.

 


Συνταγολόγιο

Η εταιρία The Hangry Chefs, αφού καταλήξει στο μενού της επιχείρησής σας, σας παρέχει έντυπο και αναλυτικό συνταγολόγιο, ώστε να έχετε στη διάθεσή σας κάθε λεπτομέρεια του μενού σας..

 


Επιλογή προμηθευτών

Η The Hangry Chefs τα τελευταία δέκα χρόνια έχει συνεργαστεί με πληθώρα προμηθευτών σε Ελλάδα και εξωτερικό κατά περίπτωση. Με την εμπειρία αυτή είναι σε θέση πλέον, με γνώμονα πάντα το όφελος της επιχείρησης, να πετύχει την ιδανική σχέση ποιότητας, τιμής και εξυπηρέτησης.

 


Επιλογή συνεργατών

Η The Hangry Chefs εγγυάται την αποτελεσματικότητά της, βασιζόμενη στους επιλεγμένους από αυτή συνεργάτες, οι οποίοι μοιράζονται τη φιλοσοφία της και τις μεθόδους της. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνει τη βέλτιστη απόδοση της κουζίνας σας και της επιχείρησής σας.

 


Οργάνωση και διαχείριση ομάδας

Τμηματικά ή εξ ολοκλήρου, η The Hangry Chefs μπορεί να στελεχώσει την επιχείρησή σας ή να εκπαιδεύσει το δικό σας προσωπικό και να σας παρέχει υπηρεσίες επίβλεψης και αναβάθμισης.

 


Εκπαίδευση πωλητών

Στη The Hangry Chefs αντιμετωπίζουμε το σερβιτόρο ως υπεύθυνο πωλήσεων. Για αυτόν το λόγο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή αλλά και την εκπαίδευσή του. Ο σερβιτόρος εκπαιδεύεται, ταυτόχρονα με το κομμάτι των πωλήσεων, στο μαγείρεμα των πιάτων και τη γευσιγνωσία, ώστε να μπορεί να υποστηρίξει την πώλησή του.

 


Επιλογή εξοπλισμού

Η The Hangry Chefs , με γνώμονα τη βέλτιστη απόδοση των συνεργατών της και την εξοικονόμηση χρόνου, επιλέγει για εσάς τον εξοπλισμό της κουζίνας σας, με σκοπό τη μείωση του κόστους λειτουργίας της. Επίσης διαλέγει τα σκεύη (πιάτα, ντιπ, μαχαιροπήρουνα και λοιπά), με τα οποία ουσιαστικά μεταφέρει το μήνυμά σας στον πελάτη σας.

 


Ο ρόλος του Σεφ

 


Οργάνωση κουζίνας

Η The Hangry Chefs, με βάση την εμπειρία της, έχει καταλήξει σε μια μέθοδο μέσα από την οποία η κουζίνα σας αυτοελέγχεται και αυτοοργανώνεται. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα σε εσάς να έχετε πλήρη γνώση οποιασδήποτε ενέργειας συμβαίνει στην κουζίνα. Αυτό επιτυγχάνεται με τη συμπλήρωση και τη μελέτη ειδικών εντύπων που σας παρέχει.

 


HACCP

Η The Hangry Chefs έχει πιστοποίηση πρώτου επιπέδου από τον ΕΦΕΤ με τίτλο “Βασικές Αρχές στην Ασφάλεια και την Υγιεινή Τροφίμων”. Με τον τρόπο αυτό, και σε συνεργασία με το μηχανικό σας, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ορθή και ασφαλή παραλαβή, μεταποίηση και αποθήκευση των τροφίμων στην επιχείρησή σας.

 


Ανάλυση οικονομικών δεδομένων

Η The Hangry Chefs αναλαμβάνει να αναλύει για εσάς σε μηνιαίο επίπεδο την πορεία της κουζίνας σας. Διαθέτει εξειδικευμένο λογισμικό μέσα από το οποίο ελέγχει τις αγορές και τα έξοδα της κουζίνας, δίνοντάς σας μια ολοκληρωμένη εικόνα της και επιτρέποντας την έγκαιρη και άμεση αναπροσαρμογή του τρόπου λειτουργίας της.