Δείγματα δουλειάς

Παρακάτω θα βρείτε μια σύντομη περιγραφή των προηγούμενων project μας, σε χρονολογική σειρά, ξεκινώντας από το πιο πρόσφατο.

 


Studios Anny, Σκάλα Καλλιράχης, Θάσος

Δημιουργία μενού, επιλογή προμηθευτών, εκπαίδευση προσωπικού

Σε μια πανέμορφη γωνιά της Θάσου, για ένα επεκτεινόμενο και αναπτυσσόμενο ξενοδοχείο, η ομάδα μας δημιούργησε έναν ολοκαίνουριο κατάλογο και συνταγολόγιο, για να καλύψει άριστα και αποδοτικά τις ανάγκες της επιχείρησης

 


Ο Κήπος του Θερμαϊκού, Κέντρο, Θεσσαλονίκη

Πλήρης σχεδίαση και διαχείριση κουζίνας και σάλας

Ακριβώς απέναντι από το Λευκό Πύργο, στην καρδιά της πόλης, ένα καινούριο εστιατόριο ανοίγει τις πόρτες του. Επιμελημένο από την αρχή μέχρι το τέλος από εμάς, ήταν το μαγαζί-σταθμός για την πορεία μας, αφού εδραίωσε την αγάπη του κόσμου στη δική μας εκδοχή της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.

 


Δεντρόσπιτο, Κέντρο, Θεσσαλονίκη

Πλήρης διαχείριση κουζίνας

Στα πρώτα βήματά του, το Δεντρόσπιτο λειτούργησε και σαν εστιατόριο, πριν οι ιδιοκτήτες του αποφασίσουν με pivot να εστιάσουν στο κομμάτι του καφέ-μπαρ. Οι The Hangry Chefs, παιρνώντας δυναμικά στον τομέα της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας, δημιούργησαν ένα ολοκαίνουριο μενού, δίνοντας νέες γαστρονομικές προτάσεις και τάσεις.

 


El Burrito, Κέντρο, Θεσσαλονίκη

Πλήρης διαχείριση κουζίνας

Στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης, αναλάβαμε ένα Μεξικάνικο εστιατόριο. Ειδικευτήκαμε στη Μεξικάνικη κουζίνα, αναπτύσσοντας γνώσεις και τεχνικές. Δημιουργήσαμε και ανανεώσαμε πολλές φορές το μενού, επιλέξαμε, παρακολουθήσαμε τη συνεργασία, και αλλάξαμε κατά περίπτωση προμηθευτές, εκπαιδεύσαμε προσωπικό (μάγειρες, βοηθούς, σερβιτόρους), και οδηγήσαμε την επιχείρηση σε μια ραγδαία αύξηση τζίρου.

 


Diamond 5* Hotel, Νέα Αλικαρνασσός – Λάμπη, Κως

Δημιουργία μενού, οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου

Σε συνεργασία με το σεφ Δημήτρη Κοντόπουλο, δημιουργήσαμε ένα μοντέρνο μεσογειακό μενού.