H γαστρονομική σκηνή της Θεσσαλονίκης

Απόσπασμα από συνέντευξη του Παναγιώτη Κοσμίδη στην parallaxi. Ολόκληρη τη συνέντευξη θα τη βρείτε εδώ.

Πιστεύω οτι [η γαστρονομία στην Ελλάδα] είναι σε μια εξαιρετική τροχια αναπτυξης. Νεοι ανθρωποι, μορφωμένοι πλεον και με φιλοδοξιες προσπαθούν να εισάγουν τεχνικές και υλικά προσαρμοσμενα στον τοπο μας και τις ανάγκες μας, να αποτιναξουν την μεχρι πρότεινος συντεχνειακη λειτουργεία και τα κλειστα “κλαμπ” του παρελθόντος. Βέβαια το κρατος αποτελεί για αλλη μια φορα τροχοπέδη καθως οι πολιτικες λιτοτητας εχουν γονατίσει τις επισιτιστικές επιχειρησεις και εμποδιζουν τον σωστο τροπο λειτουργειας τους. Παρολα αυτά πιστευω οτι οταν υπαρχει θεληση…

Leave a Reply