9 εστιατόρια που αγαπάμε!

Απόσπασμα από άρθρο στην parallaxi για το εστιατόριο που έχουμε στήσει, Ο Κήπος του Θερμαϊκού. Ολόκληρο το άρθρο θα το βρείτε εδώ.

Η κουζίνα του, η πιο δημιουργική ελληνική κουζίνα του καιρού μας συνδυάζει αρμονικά στοιχεία μαγειρικών σχολών που αγαπάμε, όπως ας πούμε τα πέστο με ελληνικά φρέσκα υλικά της γης μας. Αυτό το καλοκαίρι απωθεώνεται με πιάτα όπως ο πύργος λαχανικών. Λαχανικά και μανιτάρια πόρτο μπέλο ψημένα στην σχάρα με χειροποίητη κρέμα τυριού, φρέσκα μυρωδικά και πέστο από σπανάκι. Η αργομαγειρεμένη χοιρινή πανσετα μέσα στα υγρά της, γαρνιρισμένη με ολόφρεσκο πουρέ από πατάτα και σπανάκι. Το θράψαλο γεμιστό με ρύζι και λαχανικά, γαρνιρισμένο με γιαούρτι και χειροποίητη μαρμελάδα ντομάτας αρωματισμένη με γλυκό μπούκοβο.

Leave a Reply