Σαν να τρως σε παλιό αρχοντόσπιτο

Απόσπασμα από άρθρο στην parallaxi αφιερωμένο στο άνοιγμα του καινούριου εστιατορίου που επιμεληθήκαμε, Ο Κήπος του Θερμαϊκού. Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Με γνώμονα την αίσθηση της παρέας που μοιράζεται δημιούργησε σαλάτες μοναδικές, κρεατικά και ψάρια για καλοφαγάδες. Όλα φτιαγμένα από επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα ονομασίας προέλευσης που έψαξε με μεγάλη επιμονή. Η εμπειρία του βουβαλίσιου καβουρμά με κουσκουσάκι, της σαλάτας κήπος με ακροκώλιον Ευρυτανίας, το ελληνικό προσούτο, τα ψαράκια που ετοιμάζονται με αγάπη και τα σωτέ καραμελωμένα μανιτάρια που παραγγέλνουν όλοι!

Leave a Reply